پیشینه شیشه بالکن
اجرای سریع و با کیفیت عملیات سندبلاست علاوه بر رعایت و پروا به نکات بالا احتیاج به یک اپراتور یا همان سندبلاست پیشه متخصص نیز دارد الی طریقه به کارگیری نازل سندبلاست (زاویه و فاصله نازل با سطح سازه) را بسته به شکل و نوع قطعات بداند و برای بکارگیری آنچه میداند تبحر و تخصص کافی را داشته باشد؛ به طورکلی و از باب مثال چنانچه رنگ و مواد اضافی(ناخالصی ها) روی سطح دشوار نباشد ، فاصله نازل لغایت سطح، بین 40 الی 50 سانتی متر و گوشه پاشش 70 الی 75 درجه پسندیده است ؛ هرچه سختی ناخالصی های سطح بیشتر باشد فاصله نازل تا سطح کمتر و گوشه آن با سطح اغلب میشود تا جایی که فاصله به 20 سانتی متر و گوشه به 90 درجه میرسد.
طبق مطالب یادشده میتوان گفت اصول صنعت سندبلاست بر اساس هوای فشرده و موادساینده بنانهاده شده است که هرکدام با شرایط خاصی که در ذیل به آن اشاره شده به شغل گرفته میشوند.
هوای فشرده باید کاملا خشک و عاری از رطوبت و هرگونه چربی باشد. وانگهی اختناق هوا باید 7 بار باشد که در صورتی که کمتر از 7 بار باشد سرعت اجرای سندبلاست کاهش مکشوف و در صورتی که این مقدار از 7 بار تجاوز کند باعث گزند رساندن به سطح فلز و خورد شدن ماسه میشود.
مواد ساینده باید سخت ، زاویه دار(هندسی) عاری از یکی و غبار ، خاک و مواد آهکی باشند.اندازه ذرات ساینده میبایست نسبت به سطح انتخاب شود؛ بهتر است ماسه اندازه و شکل یکنواختی داشته باشند.
توجه: از برگزیدن مواد نرم بعنوان ماسه اکیدا خودداری فرمایید؛ زیرا این مواد نتنها نمیتوانند ناخالصی ها را از روی سطح بزدایند بلکه بدلیل سختی ناچیز و نرم بودن به سطح چسبیده و خویش نیز به ناخالصی ها اضافه میشوند.
محدودیت های زمانی ، اقتصادی و محیط زیستی
جالب است بدانید فرآیند سندبلاست برای نخستین بار در ایالات متحده آمریکا در سال 1870 میلادی به عنوان یک روش تمیز کاری ثبت گردید و امروزه استعمال آن را میتوان از تزئینات شیشه ها الی تمیز کاری بدنه کشتی ها ، مخازن و سازه های کبیر مشاهده کرد . ناگفته نماند که سندبلاست شیشه در دانشمند امروز یک تکنیک قشنگ و محبوب محسوب میشود و گاه تاجایی قبل میرود که شیشه را به یک نشانه هنری چشم نواز تبدیل میکند.
نوشته شده در سندبلاست, مقالات استفاده از سندبلاست, انواع سندبلاست, سندبلاست, سندبلاست چیست؟, سندبلاست و تاریخچه سندبلاست, شناسایی سندبلاست, مقیاس دیدگاهها برای شناسایی سندبلاست بسته هستند
تراس شیشهای
پیشینه صنعت شیشه بالکن
صنعت آبگینه، یا همان شیشهگری از اولین حرفه هایی است که ایرانیان به آن شهرت داشته اند،از هزاران سال قبل تا کنون این پیشه افراد زیادی را به شغل گرفته،از نشانه ها باقیمانده از این صنعت می طاقت به اتساع کاربرد آن پی برد. از سالیان دور لغایت به امروز از شیشه به عنوان یکتا از عناصر قابل پروا در ساخت بنا بهرهگیری شده است.در همه شهرهای ایران، هنوز هم به عمارت هایی بر میخوریم،که از سالیان دور به یادگار مانده،در حیاط این خانه ها ،بر پای بست، تابش آفتاب در زمستان و تابستان،دو گونه متفاوت سازه ساخته میشد،یکی که دیوار هایش با آجر ومصالح بنایی ساخته میشد و دیگری سازه ای که تمامی. دیوارهایش از جنس شیشه بود .به این سرنوشت از خانه شیشهبند میگفتند.
لزوم برپایی تراسهای شیشهای در خانهها
بعدها سکونت در شهرها همچم با آپارتمان نشینی شد، مساحت سکونتگاه ها مختصر وکمتر شد،حالا دیگر خبری از شیشه بند نیست، ایوانی که جلوی اطاقها را پوشش میداد و عملا فاصله دلپذیری مابین اطاقها وحیاط ایجاد مینمود سایر وجود ندارد، ولی احتیاج آدمی برای تغییر محیط همچنان از ملزومات زندگی است، از خصوصیات آپارتمان نشینی برای بیشتری جامعه شهری، فضای تنگ واغلب دلگیر آپارتمان هاست، شیشه تنها عازم است که میتوان در ساخت تراس بهرهگیری کرد تا تعامل ساکنین منزل با پیرامون بیرون تامین شود. بعلاوه احد از ضعفهای باز بودن فضای تراس دیدن داشتن از بیرون ساختمان است. در واقع ساکنین به تعقیب فضایی هستند که بیشترین وابستگی را با پیرامون بیرون داشته باشد و کمترین دیدن و مزاحمت را برای ساکنین. شیشه ایوان برخلاف شیشه ایوان اغلب تمام محیط را اندک نمیکند، خاصیت تراس وابستگی سر راست ساکنان با فضای خارج است. فضاهایی که حداقل از سه طرف محصور نشده یا بر روی سقف منازل برپایی میشود. فلذا شیشههای تراس اغلب سراسری نخواهد بود و خود شیشهها نیز نوعی نما به حساب میآید. بعلاوه از یک جهت تراس معمولا به خانه متصل است که به کارگیری شیشه در طراحی آن میتواند فضای ایوان را به خانه متصل کند.