کاربرد ایزوگام در کرج
کاربرد ژئوممبران
ژئوممبران محصولی از شرکتهای تولیدی عایق است که در بازار به لحاظ مواد ساختن دهنده در دو گونه پلی اتیلنی و PVC موجود است. پیشه اصلی ژئوممبران عایق بندی در مساوی نفوذ مایعات بوده و اجرای آن با گرما انجام می گیرد و بر خلاف قیر و ایزوگام نیازی به باز سازی ندارد.برای نصب و اجرای ژئوممبران ،لولههای حلقه ای شکل آن را در محل خاکبرداری در ساحل هم باز میکنند و به وسیله جوشهای حرارتی پانل هایی از این غشاء نفوذ ناپذیر را به هم وصل میکنند.
مزایای عایق ژئوممبران
از مزایای اجرای این عایق میتوان به مقاومت آن در مساوی دمای 45- الی 75+ درجه اشاره کرد و در ضمن به لحاظ مواد ساختن دهنده مزایای زیست محیطی چشمگیری دارد. اجرای آن در پروژهها امثال نصب ایزوگام زیاد سریع است به طوری که در هر روز 2000 متر چهارگوش میتوان نصب کرد. از ورود شوری آب بازدارندگی میکند و از نظر اقتصادی نسبت به بتن یا سیمان بصرفه تر است. همچنین دربرابر بلاهای طبیعی همچون زلزله و اشعه فرای بنفش و همچنین جلبکها، باکتریها، اثیر سوزی، اسیدها و بازها ثابت است.
انعطاف پذیری بسیار فوقانی در به کار گیری در کنجها و قوسها و سطوح ناهموار دارد.از کاربردهای ژئوممبران میتوان به اندوخته آب برآمده از نزولات آسمانی در زمستان برای بهرهگیری کشاورزی در تابستان ،در تربیت آبزیانی همچون ماهی و میگو و… و احداث دریاچه مصنوعی برای تربیت اردک و غازو…،در ایزولاسیون تونلها و سدها و کانالهای انتقال آب و همچنین در عایقکاری استخرهای ویژه ورزشهای آبی همانند شنا و قایقرانی و اسکی روی آب ،در تصفیه خانههای صنعتی برای ممانعت از ورود پساب فاضلاب به سفرههای زیر زمینی و….. اشاره کرد.
نحوه نصب ایزوگام در کرج بر روی ایرانی گری و شیروانی
اجرای ایزولاسیون بر روی مصالح ساختمانی پیش ساخته همچون ایرانیت (ورق موجدار )و شیروانی، بخصوص در مناطق شمالی مملکت به انگیزه بارش فراوان و پوسیدگی برآمده از بارش و رطوبت، بسیار حائز اهمیت است.
آموزش نصب ایزوگام بر روی ایرانیت و شیروانی
ایرانیت از سیمان ساختن شده که به واسطه آن دارای استقامت بسیار بالایی میباشد و از این جهت برای پوشش سقف انبارها و اتاقکها به کار میرود.ولی عایقکاری سطح آن به علت ناهموار بودن بسیار دشوار است.شیروانی از فلز (گالوانیزه ) برپایی شده و نصب ایزوگام بر روی آن به مراتب ازعایقکاری ایرانی گری مشکل تر میباشد.
نصب ایزوگام بر روی ایرانی گری و شیروانی
تنها تفاوت ایرانی گری و شیروانی در مواد ساختن دهنده و نحوهی عایقکاری آنهاست. برای عایقکاری بر روی سطح ایرانیت، پس از نصب ایرانیت، تمام فرورفتگیهای سطح را با ملاتی از ماسه و سیمان پر میکنند و سطح شغل هموار و یک دست میشود و پس از خشک شدن ملات یک لایه قیر برای چسبندگی بر روی آن میریزند و سپس ایزوگام میکنند.اما در عایق سطح شیروانی به دلیل فلزی بودنش ،ملات ماسه و سیمان به آن نمی چسبد از این رو، روی سطح سازه روکش PIC یا تور مرغی به کار میبرند تا ملات به سطح شیروانی بچسبد و اجرای ایزوگام امکان پذیر باشد.